30.jpg

Wellness center Montis awaits you at 1410 metres above sea level, where the soul merges with nature.

Give yourself the best and allow your mind, tension, negative thoughts, etc. to take over. relax in the warm embrace of the highlands, where we offer you to satisfy all your senses with our help.

SAUNA


You can enjoy four different types of sauna: steam sauna, Finnish sauna, bio sauna and infrared sauna.

 

An ice geyser is available, where you can cool down your skin after a sauna visit and make an ice peeling. For complete pampering a massage pool with a pleasant water temperature of 34 – 36 °C is available.

8.jpg

Wellness

Wellness center Montis vas pričakuje na 1410 metrih nadmorske višine, kjer se duša zlije z naravo. Sprostite se v toplem objemu visokogorja, kjer vam ponujamo, da umirite vse svoje čute.

MASAŽE

Z različnimi masažnimi tehnikami ugodno vplivamo na prekrvavitev kože, mišic in organov ter spodbudimo tkivo k sproščanju in regeneraciji.

SAVNE

Srce našega wellnessa je prostor s štirimi različnimi savnami, manjšim bazenčkom za noge, masažnim bazenom, ledenim gejzirjem in ambientnimi prhami.

 

FINSKA SAVNA (90-100◦C, 5-15%vlaga)

Finska savna je že stoletja poznana kot tradicionalen način potenja in s tem razstrupitev telesa. Pozitivno vpliva na psihično počutje in razpoloženje. Finci pravijo: V savni jeza izpari in bes se izsuši.

INFRARDEČA SAVNA (35-45◦C, 30-50% vlage)

Znano je, da z infrardečimi žarki zdravijo in lajšajo tegobe tudi v medicini (bolečine, rane, brazgotine, poškodbe…). Priporoča se kot dodatek shujševalnim dietam, (40 minut savnanja – poraba kalorij skoraj 2x toliko, kot, če tečemo 30 minut.

TURŠKA SAVNA (45-55◦C, 100% vlage)

Blažilno deluje pri prehladih in kašlju, lajša težave kroničnih vnetij nosne votline, blagodejno vpliva na kožo (priporočena uporaba pilinga), saj jo vlaži in odpira pore.

 

BIO SAVNA (55-60◦C, 30-50% vlage)

Izpeljanka iz finske savne, z bistveno nižjimi temperaturami in večjo vlago. Z uporabo različnih eteričnih olj se razvijajo prijetne arome, ki blagodejno vplivajo tako fizično, kot tudi psihično, na naše telo. 

MEDITACIJA

V prostorih za sprostitev vas bomo popeljali do popolne sprostitve s tiho in mirno glasbo, naravno svetlobo in čudovitim razgledom na Krajinski park Golte. Prepustite se razvajanju v udobnih ležalnikih v mirnem in čistem okolju.

VODNA DOŽIVETJA

Privoščite si sprostitev s pomočjo ambientalnih tušev! Gre za izmenične curke vode (tople ali hladne), ki pospešujejo prekrvavitev kože, jo očistijo in ji povrnejo svež in zdrav izgled. Z vključenimi zvočnimi in svetlobnimi učinki lahko doživite izkušnjo tropskega gozda, sperete negativen stres in napolnite telo z življenjsko energijo. V sklopu vodnih doživetij vam je na voljo masažni bazen (jaccuzzi) s temperaturo 38°C in s kar 40 masažnimi šobami.

8.jpg

MASSAGES

 

We only use cold pressed and unrefined oils for our massages, which take care of, and nourish the skin.

 

With various massage techniques, we offer a beneficial effect to circulation of the skin, muscles, and organs, and stimulate the tissue to relax and regenerate.

OUR SERVICES

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

8.jpg