30.jpg

Wellness

Wellness center Montis vas pričakuje na 1410 metrih nadmorske višine, kjer se duša zlije z naravo. Sprostite se v toplem objemu visokogorja, kjer vam ponujamo, da umirite vse svoje čute.

MASAŽE

Z različnimi masažnimi tehnikami ugodno vplivamo na prekrvavitev kože, mišic in organov ter spodbudimo tkivo k sproščanju in regeneraciji.

SAVNE

Srce našega wellnessa je prostor s štirimi različnimi savnami, manjšim bazenčkom za noge, masažnim bazenom, ledenim gejzirjem in ambientnimi prhami.

 

FINSKA SAVNA (90-100◦C, 5-15%vlaga)

Finska savna je že stoletja poznana kot tradicionalen način potenja in s tem razstrupitev telesa. Pozitivno vpliva na psihično počutje in razpoloženje. Finci pravijo: V savni jeza izpari in bes se izsuši.

INFRARDEČA SAVNA (35-45◦C, 30-50% vlage)

Znano je, da z infrardečimi žarki zdravijo in lajšajo tegobe tudi v medicini (bolečine, rane, brazgotine, poškodbe…). Priporoča se kot dodatek shujševalnim dietam, (40 minut savnanja – poraba kalorij skoraj 2x toliko, kot, če tečemo 30 minut.

TURŠKA SAVNA (45-55◦C, 100% vlage)

Blažilno deluje pri prehladih in kašlju, lajša težave kroničnih vnetij nosne votline, blagodejno vpliva na kožo (priporočena uporaba pilinga), saj jo vlaži in odpira pore.

 

BIO SAVNA (55-60◦C, 30-50% vlage)

Izpeljanka iz finske savne, z bistveno nižjimi temperaturami in večjo vlago. Z uporabo različnih eteričnih olj se razvijajo prijetne arome, ki blagodejno vplivajo tako fizično, kot tudi psihično, na naše telo. 

MEDITACIJA

V prostorih za sprostitev vas bomo popeljali do popolne sprostitve s tiho in mirno glasbo, naravno svetlobo in čudovitim razgledom na Krajinski park Golte. Prepustite se razvajanju v udobnih ležalnikih v mirnem in čistem okolju.

VODNA DOŽIVETJA

Privoščite si sprostitev s pomočjo ambientalnih tušev! Gre za izmenične curke vode (tople ali hladne), ki pospešujejo prekrvavitev kože, jo očistijo in ji povrnejo svež in zdrav izgled. Z vključenimi zvočnimi in svetlobnimi učinki lahko doživite izkušnjo tropskega gozda, sperete negativen stres in napolnite telo z življenjsko energijo. V sklopu vodnih doživetij vam je na voljo masažni bazen (jaccuzzi) s temperaturo 38°C in s kar 40 masažnimi šobami.

naslov        WELLNESS HOTEL MONTIS ****

                   Radegunda 19 c

                   3330 Mozirje

                   Slovenia

telefon       +386 3 839 1100

gsm           +386 51 653 442

email          info@hotelmontis.si

PRIDRUŽITE SE NAM

Ocenite nas:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • TripAdvisor - White Circle
  • LinkedIn

© 2020 Sicom Hotels & Resorts

logo-skupina-web.png
Montis logo.png